Halszka 14.10.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Witam, Mam dwa kominy - jeden murowany, drugi systemowy.Czy ma znaczenie, który tynk wybiorę do położenia na nich wewnątrz budynku? Myślałam o cementowo-wapiennym.Uszczelniać zaprawą cementową połączenia cegieł w kominie murowanym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 14.10.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Nie ma większego znaczenia jaki tynk,warto dać jednak siatkę na komin przed tynkowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaszuciox 15.10.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Witam, mi majster kominy systemowe obmurował pustakiem 6cm, powiedział że tak na 100 % nie pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts