Jagoda 09.10.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Jak w temacie- konkretnie w lutym lub w marcu. Myślałam o Tunezji, ale tam podobno wtdy jak u nas w październiku. Ni i jeśli niedrogo to znaczy ile za tydzień nicnierobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.10.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Wszystko zależy w jakim standarcie chcesz nic nie robić W 4 * jest to koszt okolo 1600-2000zl z żarelkiem i przelotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Tylko żebyś na sezon burz piaskowych nie trafiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.10.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Polecam Hiszpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 11.10.2004 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Nie znam się na gwiazdkach, ale nie jestem wymagająca. Na pewno musi być łazienka z ciepłą wodą. Klimatyzacja raczej nie bo o tej porze roku temperatury nie przekroczą 20-25 stopni.Jeśli temperatura wody będzie niska, basen też byłby mile widziany.Bardzo lubię miejsca, gdzie nie ma wielu turystów. Marzy mi się małe miasteczko z tubylcami i targiem. Hiszpania brzmi fajnie , jeśli tylko nie jest tam wtedy za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 A karaluchy moga być W wiekszości przypadków standard gwiazdkowy przeklada sie też na standard czystości. Dotyczy to szczególnie krajów poludniowych. O tej porze w Hiszpanii jest zimno, i do tego nie ma z Polski czarterów /więc wyjazd przestałby byc tani/. Z bliskich /przelotowo/ krajow najcieplejsze będą Egipt, Maroko lub Wyspy Kanaryjskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 A karaluchy moga być W wiekszości przypadków standard gwiazdkowy przeklada sie też na standard czystości. Dotyczy to szczególnie krajów poludniowych. O tej porze w Hiszpanii jest zimno, i do tego nie ma z Polski czarterów /więc wyjazd przestałby byc tani/. Z bliskich /przelotowo/ krajow najcieplejsze będą Egipt, Maroko lub Wyspy Kanaryjskie. W Hiszpani teraz jest zimno?? No co wy, wlasnie kuzynka teraz wyleguje sie na plazy w Hiszpanii. Dwa dni temu dzwonila, ze cieplutko, lezy na plazy , wracac sie nie chce. Jesli chodzi o klime - to czy potrzebna czy nie to zalezy do jakiego kraju sie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Agnieszko, Jagoda pytała o luty i marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Pod względem stabilności pogody, polecam Kanary, ciepło, przyjemnie, ceny ok. 150% naszych.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 12.10.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Zgadzam się z Jerzysio - Kanary są doskonałe pod względem pogody, ciepło ale nie gorąco, powietrze mimo ciepła jakieś takie "rzeskie" i lekkie! Niestety to nie jest tania impreza, ale warto! Razem z mężem był to nasz pierwszy "małżeński" wyjazd w ciepłe kraje i do dzisiaj wspominamy go najlepiej! Pozdrawiam! PS. A tak na marginesie, myślę, że ciepłych krajów w marcu raczej nie znajdzie się za małe pieniądze... egipt jest teraz bardzo tani, ale te sprawy z terroryzmem nie sprzyjają decyzją na tak... niestety Pod względem stabilności pogody, polecam Kanary, ciepło, przyjemnie, ceny ok. 150% naszych. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Stanowczo odradzam Egipt, co do "kanarów" polecam Teneryfę ( byle nie za blisko lotnisk ).PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.10.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Właśnie myślę o Wyspach Kanaryjskich a konkretnie Teneryfie w styczniu. TUI wyceniło nam imprezę (JA, ONA i ONO - teraz 8 m-cy) w granicach od 5700 do 6500 wszystko 4*. Mam pośbę - jaka jest naprawdę temperatura w 2-giej połowie stycznia (powietrze i woda) - do tych co byli w tym okresie. I czy jest wogóle słońce czy nie . W jednym biurze powiedzieli mi 25 a w innym 32 !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 W tym pierwszym mieli racje. Oczywiście bywa i 32 /przeważnie jak usiądziesz w nasłonecznionym miejscu przy scianie budynku /. Jedyny minus podróży w styczniu to dość krótki dzień. I weźcie pod uwagę dlugość lotu /min. 6 godzin/. Z miejscowości o tej porze roku lepiej wybrać Playa d.A, a nie Puerto d.l. C /często mgły/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.10.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Majka dzięki za info. - fajna babka z Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Polecam południowo - zachodnią stronę Teneryfy ( dalej od lotnisk ).Wiem, że jakiś czas temu OASIS miał problemy z ubezpieczeniem, ale oni specjalizują się m.in. w kanarach, warto sprawdzić aktualną ofertę.A i coś dla pań - markowe kosmetyki znacznie tańsze niż u nas !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Sorry, Oasis specjalizuje się w krajach arabskich /skąd pochodzi wlasciciel/. Lecicie z malym dzieckiem, może lepiej wybrać neckermanna lub tui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 2 lata temu byłam w Egipcie na 2 tygodnie w okolicach Hurgady w hotelu 4 gwiazdkowym, ale trzeba pamiętać, że u nich hotele 4 gwiazdkowe nie wyglądają tak jak w Europie i standard na pewno gorszy, chociaż... mieszkałam w bungalowie, fajny ładny domek niedaleko basen i morze, także pośrodku, nie musiałam w stroju paradować przez cały kompleks!!! Były karaluchy, ale co tam , chodzili Panowie i od czasu do czasu psikali czymś, można ze sobą zabrać jakiś środek!!!! Super obsługa, rewelacyjni ludzie - dla kobiet, NIESAMOWICIE przystojni (OHHHHH; EHHHHHH) gdyby nie sytuacja na świecie każde wakacje bym tam spędzała, chociaż znajomi z Bielska, których tam właśnie poznałam, jeździe tam co roku od 5 lat!!! Mnie z wyżywieniem VP, pobyt 2 tygodniowy z przelotem, przewodnikiem i ubezpieczeniem wyniósl 2.200!!!! nie liczę oczywiście napojów po..., czyli nocnych zakupionych w sklepie wolnocłowym, starczyło do końca urlopu, pamiątek i wyjazdów fakultatywnych typu Kair, Luxor itd. Najpiękniej wspominam pobyt z dwoma tubylcami na bezludnej wysepce....... - nie myślcie nic zdrożnego, byłam tam z siostrą chodzi mi o rafę koralową i te przepiękne rybki które widziałam!!!! POLECAM EGIPT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Majeczka Napisałem "m.in.", a co do małych dzieci to w P.A. w hotelu 4+ byli ludzie w róznym wieku, również z małymi dziećmi, którym obsługa zapewniała rano ( basen, konkursy, etc. ) i wieczorem zajęcia ( dyskoteka do 20.30 ).Miłego dniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jerzysio, moja uwaga na temat małego dziecka wiązala się raczej ze stabilnością touroperatora Zeby wyjazd nie okazał się z biletem "one way" Rozbijasz sie po hotelach 4+ gwiazdki no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 a najcieplej...przy własnym kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts