kroyena 14.10.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Podobno także na solarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.10.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Prawie się przekonała do Teneryfy moja żona ale męczy nas jeden problem - jeśli macię wiedzę na ten temat to serdeczna prośba o odpowiedź. Czy lot samolotem dla 11 miesięcznego chłopaka (Kajetana) nie jest groźny dla słuchu - przy starcie i lądowaniu występują gwałtowne zmiany ciśnienia ?! Nikt ze znajomych nie latał z takim małym baby.Z góry dziękuję za odp.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.10.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Majeczka ...rozbijałem się zanim zacząłem dom budować i teraz to tylko i żal za wakacjami. Ale w połowie 2005 przeprowadzka !!!!!! Pozdro J PS Co do latania małych dzieci, to chyba u pediatry trzeba zapytać a nie tutaj, my to od rur, cegieł i.........wywczasów jesteśmy dobrzy. A'propos - kłopoty mają turyści z "TRIADY" - a niby dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 O dziecięcie się nie bój. Znam długodystansowców ( raz w miesiącu za Wielką Wodę służbowo) latają z dzidziusiem od bycia jeszcze w stanie wewnętrznym. Jak przyszedł na świat , to ryk zaczynał się po wylądowaniu.. Dziecięcie ma dziś lat 10 i nie posiada jajogłowej czaszki. A słuch ma że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.10.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Charlie, na zmiany cisnienia są dobre cukierki ślazowe. Jeżeli maluch jeszcze slodyczy nie wcina, to nalezy zaserwować kwaskowate picie w butelce. Sporo osób lata z malymi dziecmi - do lat 2 mają gratis Jerzysio, ile mozna sprzedawać imprezy w dumpingowych cenach/ kiedys musi sie rypnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 To myślisz że nawet "TRIADA" zeszła na psy !? Chociaż z drugiej strony, czego można oczekiwać za 2000,- pln za 2 tygodnie wywczasów w "ciepełku" ?Dobry urlop, jak dobre wino musi kosztować !MW* J MW* = Miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Muszę zaoponować Jerzysio!!!! Ja spędzałam wczasy za 2200,- patrz trochę wyżej i dalej bym pojechała, nie było rozczarowania i było suuuuppper i nie jest wcale tak, że jak dużo płacisz to masz dobrze, nie zawsze tak jest i moje wakacje są tego przykładem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.10.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Jolly ...no wiesz, wcale się nie dziwię, tubylcy, bezludna wyspa....rybki.....kolorowe...... Pozdro MW* J MW*= Miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 15.10.2004 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Jolly: napisz gdzie to było i z którego biura, bo brzmi fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.10.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Jagoda, na ile dobrze czujesz się w smodzielnym organizowaniu wyjazdów? Na ile biegle mówisz po angielsku i czy masz małe dzieci?Ceny o których mówicie (pod 6 tys) pozwalają na załatwienie sobie w przyzwoitym bungalowie pobytu na Seszelach czy Malediwach albo wyspie Phuket w Tajlandii (to się chyba tak pisze). Trzeba łapać promocje - w tych kierunkach często ma British Airways, a miejscówkę zaklepać sobie internetem. Jak się nie podoba, to można się zwinąć i znaleźć coś innego. Kupa moich znajomych nurkujących tak jeździ i to właśnie w lutym - marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.10.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Jagoda - niestety to biuro chyba splajtowało wtedy kiedy dużo biur miało kłopoty, ale w miarę z twarzą... to biuro nazywało się blue coś tam, a hotel Paradiso!!! Następnym razem pojechałabym to niesamowicie położonego hotelu Le Meridien - polecają go inne biura!!! to hotel jak w bajce z 1000 i jeszcze jednej nocy, porobione są sztuczne jeziorka w nocy oświetlane różnymi światłami, są kładki na tych jeziorkach, domki takie jak z bajek o alladynie no czad, czad i jeszcze raz czad - polecam wszystkim zakochanym to lepsze niż Paryż!!!! Ostatnio słyszałam o promocji biur na Wyspacha Kanaryjskich nie wiem czy to jeszcze trwa ale wystarczy w wyszukiwarce wpisać wysypy kanaryjskie i wyskoczy Ci oferta pobytu całkiem za darmo tylko dojazd musisz zapłacić!!! Ciekawie brzmi, w zasadzie na to samo wyjdzie, ale czy to nie ściema??? - nie wiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 jolly""Jagoda - niestety to biuro chyba splajtowało wtedy kiedy dużo biur miało kłopoty, ale w miarę z twarzą... to biuro nazywało się blue coś tam, a hotel Paradiso!!! " Big Blue, najpierw działalo jako sp. z o.o., jak zaczął palic im sie grunt pod nogami zostali S.A. Zostawili coś okolo 2tyś ludzi poza granicami, nie zaplacili kontrahentom, liniom lotniczym. Firma ubezpieczeniowa musiała zapłacic za powrót ludzi i wyplacic zwrot tym co zapłacili a nie wylecieli, w związku z tym podniosła stawki biurom nie robiącym machlojek o 500%.O jakim upadku z twarzą mowisz? "Ostatnio słyszałam o promocji biur na Wyspacha Kanaryjskich nie wiem czy to jeszcze trwa ale wystarczy w wyszukiwarce wpisać wysypy kanaryjskie i wyskoczy Ci oferta pobytu całkiem za darmo tylko dojazd musisz zapłacić!!! Ciekawie brzmi, w zasadzie na to samo wyjdzie, ale czy to nie ściema??? - nie wiem!!!!"ta firma przybiera różne nazwy, działa w Polsce od prawie 10 lat, siedziby zmienia też jak rękawiczki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ło matko!!!!! Zgrozo!!!! Czyli mało mówiono na ten temat, więcej gadano o biurach obcokrajowców tzn. raczej arabskich a tu popatrz... no to chyba z siorą miałam szczęście, bo urlop miałam wymarzony!!!!! A widzisz, dlatego lepiej wysłuchać opinii innych, a nie jechać i sprawdzać na własnej skórze, myślisz, że działają nielegalnie, albo oszukują z tymi kanarami???? przecież skoro w ciągu 10 lat działają to rzesze ludzi mogliby oszukać i co, ludzie tak po prostu nic??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Jolly, oni tylko robia pranie mózgów, a to nie jest nielegalne. Podpisujesz umowę z ktorej nie mozesz sie wycofać bez straty, a to co jest darmowe kosztuje wystarczająco dużo. Przez całe lata ludzie robili sie w systemy argetyńskie, w natychmiastowe pozyczki, kredyty za friko itp. A wystarczy, zeby "zapalała się lampka kontrolna" jak ktoś oferuje coś po wyjatkowo korzystnej cenie, a tym bardziej "za darmo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ...tak, tak - za darmo to człowiekowi nawet w mo... ,o przepraszam w buziuchnę nikt nie da!Uważać na "okazje" !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 18.10.2004 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 abromba:Podobnymi umiejętnościami do moich wykazali się Kargul z Pawlakiem na lotnisku w Chicago, ale za to nie mam małych dzieci. Jak przyjdzie czas wyjazdu to chyba kliknę "last minute" i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.10.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Wtrącę swoje trzy grosze. Podróżowaliśmy z żoną (lub jeszcze zanim byliśmy małżeństwem) baaaaardzo dużo.Za ceny raczej śmieszne.Z tym ,że nie plecak i namiot a hotele.W lutym -marcu faktycznie odpowiednie będą Wyspy Kanaryjskie.Można liczyć na 22-24 stopnie , woda chłodna.Na Teneryfie cieplejsze znacznie jest południe wyspy.Największe kurorty-Los Christianos i Playa de Las Americas.UWAGA!!!Na kanarach zwracaj szczególną uwagę ile jest z danego hotelu do plaży piaszczystej a nie do morza.Większość miejscowości nie ma plaż a jedynie strome zejścia do morza.To mina nr1.Z tego względu polecam Playa de Las Americas.Poza tym taniej niż w Polsce(strefa bezcłowa),miło i przyjemnie.Jedyne zgrzyty to sklepikarze-Hindusi.Krajobrazy wspaniałe i o ile pamiętam ok.2010? ma wybuchnąć wulkan Teide i to wszystko zmieść z powierzchni ziemi.Spieszcie się.Jeśli szukasz spokoju to wybierz La Gomerę ,ale może być drogo. Zimą wspaniałe też są wyjazdy do naprawdę ciepłych krajów jak np.Dominikana,Malediwy,Tajlandia itp.Ale tu musisz albo znaleźć super last minute ,albo pojechać na lotnisko do Niemiec (najlepiej Frankfurt lub Monachium) i polować na lasta. Polecam stronę http://www.biuropodrozy.pl Sprawdzona przeze mnie. Jest to strona on-line,super oferty są 5-15 minut i koniec.Trzeba polować. W razie pytań dotyczących podróży-służę własnym doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.10.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 O!!!!!!!W tej chwili super last!!Dominikana,Juan Dolio, wylot jutro z Monachium ,hotel 3* all inclusive -495 euro za 14 dni od osoby czyli ok.2150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.10.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 ....zaraz, zaraz a czy aby przypadkiem na karaibach nie ma teraz pory deszczowej !? Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.10.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Może już padać,trzeba sprawdzić.Byliśmy tam w sylwestra no i było mokro,woda stała wszędzie,raz czy dwa popadało i 40 stopni . Uwielbiam to!!!!!!!! A te żaby wielkości królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts