pawstone 14.10.2018 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Witam W jaki sposob wykonac zabezpiecznie przed uszkodzeniem miarkownika ciagu przy gwałtownym szarpnieciu (np. przy uderzeniu węglem). Chcialbym aby podczas uderzenia w klapke powietrza linka przerwyala sie tak aby można ja latwo polaczyc ponownie. Zabezpieczenie chcę wykonac poniewaz plastikowe, ruchome ramie elektronicznego miarkownika ciagu wyglada na dość delikatne. Miarkownik sam w sobie nie posiada zabezpieczenia przed przeciążeniem. Nie interesują mnie daszki zabezpieczające nad klapką powietrza. Czy ktoś spotkał się z takim zabezpieczeniem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 21.10.2018 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Kup sobie mały magnes neodymowy zamocuj do łańcuszka i po robocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts