Janusz Bogucki 10.10.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ile kosztuje w okolicach Jeleniej Góry wykonanie całościowe/zwózka materiału,robocizna/1 m kw.kostki brukowej granitowej t.zw.niesort.Czy proponowana cena 50 zł /m.kw.to okazja? i czy warto sobie zawracac głowe niesortem? a kupić wymiarowa 6x7 cm.?Boję sie,że z niesortu wyjdzie nierówna powierzchnia,bo faktura nie ma znaczeniaJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ja płaciłem 60 zł/m2 (materiał + robocizna). Uważam, że twoja cena jest atrakcyjna. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotwiczka 09.02.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Janusz... jezeli nie musisz koniecznie miec wszystkiego jak pod sznurek to niesort daje dosyc ciekawy (wygladajacy na stary) bruk.. Sprobuj pojezdzic po okolicy i podgladnac u sasiadow..popytac wtedy bedZiesz lepiej wieedzial jak to moze wygladac.. 3maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 10.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Jak mocno zmieniły się ceny ?Mi za taras 30m2 gościu krzyknąl ok 5 tys zł . Na gotowo materiał granit szro-rudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts