mlody90x 14.10.2018 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Witam, mam garaz wolnostojący , mam pytanie czy w takim garazu trzeba zaizolowac scany fundamentów ? ława zalana na około 1m +3 bloczki fundamentowe (około 45 cm od ławy). myslałem posmarowac 2x dysperbitem + folia kubełkowa? co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.10.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 napisz po co ta folia kubełkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody90x 14.10.2018 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 napisz po co ta folia kubełkowa? bo mi zostanie akurat tyle metrów foli z domu na cały garaż , żeby obtoczyć, więc jak już jest materiał to chciałbym go wykorzystać ... no chyba że to zaszkodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts