malgosia.m 15.10.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dzieki za informacje, wykorzystm Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia.m 19.10.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jakoś to ci tanio idzie, u mnie wszystko dwa razy droższe. Chociaż bez stropu i schodow to i tak pewnie wydalam wiecej. Gratuluje. Czy ty to piszesz aktualnie czy to juz bylo a tylko opisujesz po fakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jeżeli możesz uchyl rąbka tajemnicy gdzie się kombinuje słupy z demobilu? Te do recyclingowego zbrojenia (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.10.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Jakoś to ci tanio idzie, u mnie wszystko dwa razy droższe. Chociaż bez stropu i schodow to i tak pewnie wydalam wiecej. Gratuluje. Czy ty to piszesz aktualnie czy to juz bylo a tylko opisujesz po fakcie? teraz już pisze prawie aktualnie, to znaczy szpadel został wbity pod koniec lipca, ale wtedy nie miałem czasu zrobić dziennik. Teraz kończe stan surowy i nadganiam wszystko ... możesz uchyl rąbka tajemnicy..... tego raczej się nie da skombinować, to szczęśliwy przypadek, w okolicy energetyka wymieniała słupy na nowe, porozmawiałem z tym monterem co wymieniał i podjechałem do RE i tam popytałem, chcieli 15zł, ale sprzedali po 10zł za szt.. Uważam iż rozbijanie jest zbyt cieżkie (chyba, że zamiast siłowni ?), ale rozbijając 3 słupy dziennie, mamy na czysto jakieś 600zł dniówki (bez piwka i transportu więcej) i w nocy dobrze śpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 28.10.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Pięknie Ci idzie budowa, bardzo miło się czyta. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 28.10.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Piękny domek, super dziennik i czekam na dalszą część i chyba kiedyś zwrócę się do twojej żony na przeszkolenie w sprawie negocjaji cen w hurtowniach ponieważ u nas jest zupełnie odwrotnie - ja się wstydzę a mąż wręcz przeciwnie...... TYLKO to ja mam nadzorować budowę - a on zarabiać na materiały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 03.11.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ja tez czekam na ciag dalszy. Szczegolnie ze moje okolice Mdzalewscy, w ktorym miejscu w Markach budujesz? Codziennie przejezdzam przez Marki, chetnie rzucilbym okiem jak sie mury pna do gory Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.11.2004 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 dzięki za miłe słowa Ewcia@, aby jedno umiało się targować to już jest O.K. , ale żona rad udzieli, trzeba się spotkać brzuzens nie ma sprawy, nawet możemy się spotkać w większym gronie (z żonami) na jakimś grillu, piwku. Jednak, nie wiem czy nie najlepszym terminem będzie jednak wiosna (przy budowie szybko czas leci), bo zima tuż, tuż, i urlopik już wykorzystany, a ja mieszkam daleko DLA CHĘTNYCH DZIENNIK TROCHĘ URÓSŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danka00 13.11.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Gratulacje, super czyta się Twój dziennik, poszło jednym tchem, zatrzymałam się na samiutkim końcu. Gratuluję jeszcze raz i tam trzymaj powodzenia w dalszej drodze aż do zamieszkania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Brzmi jak podziękowanie na Oskarowej Gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 10.01.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 jestem pod wrażeniem organizacji pracy, dokładności wykonania i poniesionych kosztów - wygląda rewelacyjnie - szybko, tanio i porzadnieutrzymaj taki standard przy instalacjach iwykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marychaweekend 17.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam, czy ceny jakie podajesz zawierają już opłaty za brygady? Nie wiem czy do tego co napisałeś mam sobie doliczyć jeszcze jakieś dodatkowe koszty, czy też będzie to wyglądało podobnie pzdr Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 A jak dużą masz działkę? Dom widzę sporawy ponad 200m kw pow użytkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 nie widze zdjec .... tylko krzyzyki buuuuuu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ach limit!!!to tak oblegana strona?????i ja jej nie moge zobaczyc buuuuuuuuuuu............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.03.2005 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 przepraszam wszystkich za brak fotek, ale zainteresowanie nimi przekroczyło możliwości konta bezpłatnego, wiec wykupiłem wersję płatną (37zł-rok). Za problemy przepraszam FOTKI JUŻ SĄ WYŚWIETLANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.04.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Podoba mi się twój projekt.Kto jest jego autorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 11.04.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czy to jest zmodyfikowany Bachus 1/2 z MTM? Jaka jest szerokość budynku ? Wasz dziennik tchnął nadzieję w moją skołataną duszę . Od razu dodałem do ulubionych, jest . Mam podobny projekt. Powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.04.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Podoba mi się twój projekt. Kto jest jego autorem? w sumie autor to ja, zrobiłem go w programie arcon 5+ - świetny program spodobał mi się Bachus z MTM, z zewnątrz się trochę wzorowałem, ale środek to moje + poprawki architekta. Dzieki za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.04.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Czy to jest zmodyfikowany Bachus 1/2 z MTM? Jaka jest szerokość budynku ? Wasz dziennik tchnął nadzieję w moją skołataną duszę . Od razu dodałem do ulubionych, jest . Mam podobny projekt. Powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Mariusz cóż za spostrzegawczość, gratuluję rozpoznania Bachusa mój projekt z projektem Bachus w sumie ma jakieś 5% wspólnego, gdyż mi się ten projekt spodobał, następnie, usiadłem do programu arcon 5+ i zrobiłem to po swojemy, czyli mój projekt jest trochę z zewnątrz podobny, ale wszystkie wymiary, wnętrza, technologia jest w zecydowanie inna. szerokość 16m Dziękuje za miłe słowa i też życze powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts