yarpenowski 15.10.2018 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Ktoś korzystał, rozważał (i ma przemyślenia) ?Moi budowlańcy polecają, ale nie brałem w ogóle takiego rozwiązania pod uwagę. Coś takiego : http://www.rynny-aluminiowe.pl/?page=2# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 15.10.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Mam u siebie takie tylko stalowe. Jestem zadowolony (nawet bardzo), jeden kawałek 22m rynny bez łączeń, duża przepustowość, bardzo wytrzymałe ze względu na specyficzny montaż (ja na swoich mogę się wieszać), niska cena. Z minusów- brak ekip z maszyną do gięcia spustów prawie każdy pracuje na standardowych kolankach a one nie zawsze pasują wszystkim, zwłaszcza jak masz specyficzny dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts