Snajperov 16.10.2018 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 (edytowane) W krakowskim prlu byly sobie kiedys piecyki, a w kuchni elektryczny ocieplacz. Doprowadzono miejska wode, ale tylko do lazienki. Planuje duzy remont, rozwazam druga umywalke 40x20 w lazience - po drugiej stronie pomieszcznnia niz aktualna. Czy moge sobie tak bez karnie jakos rozdzielic instalacje?Powazniejsza ewentualnosc to brak wody cieplej w kuchni, do kuchni mam niedaleko z lazienki w ktorej scianie znajduje sie pion z ciepla wodaCzy moge sobie jakos odbic rure i przeleciec po posadzce do kuchni? Mieszkam na 11p, cisnienie wody cieplej w lazience jest ok, ale czy daloby sie hipotetycznie zrobic niezaleznie? Tak ze gdyby ktos puscil zmywarke (pod ciepla wode podlaczona w zamysle) i ciepla wode w kranie to zeby osoba pod prysznicem tego nie odczula Drugie pytanie - mam taki stary PRLowski odplyw wody z wanny w podlodze. (gdzies pod zabudowa wanny wychodzi rurka poza murek i w kratke w podlodze). Czy to ogranicza moje mozliwosci i powinenem wybrac jakas konkretna wanne z jakim rodzajem odplywu? Czy moge miec deszczownice czy bedzie czegos za malo? Edytowane 16 Października 2018 przez Snajperov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 16.05.2019 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 W krakowskim prlu byly sobie kiedys piecyki, a w kuchni elektryczny ocieplacz. Doprowadzono miejska wode, ale tylko do lazienki. Planuje duzy remont, rozwazam druga umywalke 40x20 w lazience - po drugiej stronie pomieszcznnia niz aktualna. Czy moge sobie tak bez karnie jakos rozdzielic instalacje? Powazniejsza ewentualnosc to brak wody cieplej w kuchni, do kuchni mam niedaleko z lazienki w ktorej scianie znajduje sie pion z ciepla woda Czy moge sobie jakos odbic rure i przeleciec po posadzce do kuchni? Mieszkam na 11p, cisnienie wody cieplej w lazience jest ok, ale czy daloby sie hipotetycznie zrobic niezaleznie? Tak ze gdyby ktos puscil zmywarke (pod ciepla wode podlaczona w zamysle) i ciepla wode w kranie to zeby osoba pod prysznicem tego nie odczula Drugie pytanie - mam taki stary PRLowski odplyw wody z wanny w podlodze. (gdzies pod zabudowa wanny wychodzi rurka poza murek i w kratke w podlodze). Czy to ogranicza moje mozliwosci i powinenem wybrac jakas konkretna wanne z jakim rodzajem odplywu? Czy moge miec deszczownice czy bedzie czegos za malo? Jeśli masz cienkie rurki, to używając ciepłej wody w kuchni, spadnie Ci ciśnienie pod prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts