PanRopuch 06.08.2002 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Chce zatrudnic kogos do wykopania rowow na posesji, chodzi o wymiane rur wodnych (a pozniej bede chcial podkopac sie wokol domu, odslaniajac fundamenty przed ociepleniem calosci). Nie orientujecie sie, jakie sa stawki za godzine w takich przypadkach? Wiem, ze trzeba placic nie za godzine, lecz "za dzielo", lecz po prostu chcialbym miec jakis przelicznik orientacyjny.Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 07.08.2002 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Ja ostatnio płaciłem 45zł/m.sześć. wykopanej ziemi. Ale mam bardzo trudny teren, skały już na 1m głębokości i w takim miejscu, że inaczej kopać nie dało rady. Dużo taniej i szybciej wychodzi zatrudnić koparkę i płacić za godzinę pracy - ok. 50zł/godz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 07.08.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Tylko nie rób tego w sezonie bo nie zaoszczędzisz. Za godzinę koparki w lipcu płaciliśmy 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 07.08.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 U mnie chcą bezrobotni 10 za godz.Uważam. że to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 07.08.2002 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Dziekuje za info - watek ten zamiescilem tu przez pomylke, pozniej powtorzylem tekst w dziale prawo i pieniadze, gdzei takze uzyskalem kilka wyppwiedzi. W kazdym razie orientuje sie juz, ze chciano mnie niezle zdoic...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts