flaq1991 17.10.2018 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie głębokości otworu szamba więc sprawa wygląda tak kilka dni temu przyjechało do mnie szambo 6m3 które mierzy wysokość około 1.3m koparka wykopała dół na głębokość 2.1m i tak wsadzili szambo na tej głębokości jest nieco nisko niż powinno być bo będzie one około 70cm pod powierzchnią ziemi i tu moje pytanie brzmi następująco czy szambiarka która przyjedzie będzie w stanie wypompować zawartość szamba z takiej głębokości czy pompa da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekINST 22.10.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Bez problemu da radę, jak nie jest to jakaś "samoróbka" . Gorzej się czasem sprawy mają, jak pomiędzy szambem, a wozem asenizacyjnym wyjdzie sporo metrów, gdyż może się okazać, że nie wszyscy mają tak długie weże lub " wyskoczy jakaś dopłata za utrudnienie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts