grunt_wysadzinowy 18.10.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Dzień dobry, jestem na etapie wyboru materiału na ogrodzenie. Zastanawiam się nad panelami ogrodzeniowymi ocynkowanymi o grubości drutu 3,1mm lub 4mm. Czy 3,1 mm wystarczy? Oprócz paneli będzie też podmurówka prefabrykowana. Czy ktoś móglby sie podzielić doświadczeniami czy 3,1 mm to wystarczająca grubość ocynkowanego drutu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ig0r- 19.10.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Sam u siebie robiłem panelem z drutu 4 mm od lokalnego producenta, zabrakło mi dosłownie pół panela i podjechałem kupić do LM, bo jest po sąsiedzku i zakupiłem panel z drutu 3mm. W porównaniu do tych paneli 4mm ten jest naprawdę dramatycznie słaby. Jak masz tylko fundusze to lepiej dołożyć do 4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grunt_wysadzinowy 19.10.2018 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 igOr dziękuję za odpowiedź. Tego się właśnie obawiałem. To jedna z tych rzeczy na których nie warto oszczędzać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 22.10.2018 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Ja mam u siebie 6mm i to wygląda już*solidnie. 3 mm to bardzo delikatne ogrodzenie, weź grubszy drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts