Daro1983 18.10.2018 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Witam odświeżam temat gdyż nadal mam wątpliwości. Na mojej działce przy ulicy stanęła przepompownia ścieków kanalizacyjnych( nie mogłem już temu zapobiec ) lecz chciał bym mimo to wybudować dom na tej działce w odległości 12m, a przepompownia została by za płotem. Ma ona być pod ziemią w wersji najazdowej, a wystawać mają tylko kominki wentylacyjne wyposażone w bio filtry co kolwiek to znaczy. Moje pytania brzmią- 1 Czy będzie ona uciążliwa i będzie z niej brzydko pachnieć pomimo tego że jest nowa i zastosowano w niej nowe rozwiązania technologiczne, 2 Czy można jakoś zapobiegać temu ewentualnemu brzydkiemu zapachowi? 3 Czy są osoby które mają taka przepompownię w bliskim sąsiedztwie i czy da się żyć z takim urządzeniem za płotem. Nie chcę wywalić na budowę 300 t żeby mieszkać całe życie w smrodzie.Dodam że bardzo chcę mieć swój wymarzony dom, a na zakup innej działki w tak dobrej lokalizacji mnie nie stać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts