dzikusisko 19.10.2018 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Witam, po szpachlowaniu miałem ściany zagruntowane farbą gruntującą, ale później jeszcze znalazłem trochę niedociągnięć i przeszpachlowałem te miejsca, przeszlifowałem, pył zmiotłem... Pytanie moje jest takie czy te miejsca powinienem jeszcze raz przegrunować czy będzie to niezauważalne?? Bo na chwilę obecną oczywiście wyszlifowane miejsca są bardziej ślizgie... Będą mi się "placki świecić" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.10.2018 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 zagruntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 19.10.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Jasne, że zagruntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts