duolca 19.10.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Witam Kobieta z dwoma lewymi rękami zwraca się o pomoc. Mam problem ze spłuczką, który polega na tym, że raz działa i spłukuje (po ponownym napełnieniu również), natomiast innym razem (np. po kilku godzinach nie naciskania) w ogóle nie spłukuje mimo kilkukrotnego naciśnięcia. Zakręcam zawór, odkręcam ponownie i po kilku godzinach znów działa. Zdaję sobie sprawę, że problem opisałam "po kobiecemu", ale nie potrafię sensowniej sprecyzować. Może na podstawie tego opisu ktoś byłby w stanie doradzić mi jak to naprawić, co może być przyczyną, albo co sprawdzić i opisać w tym temacie by było na tyle danych do określenia tego problemu. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duolca 21.10.2018 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Uzupełnienie:Problem wygląda tak. Spłukiwanie raz działa, raz nie.Gdy działa: muszla jest cicha, woda nie kapie gdy nie naciska się spłuczki.Gdy nie działa: muszla szumi, woda kapie. Czy według tego da się ustalić problem? Najdziwniejsze jest to, że muszla raz działa, raz nie. Nie jest kompletnie zepsuta. Z czego to może wynikać? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts