gawel 23.10.2018 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Tatar A LA Wiewiór jest jeszcze w trakcie tworzenia. Właśnie wróciłem z lokalnego organiczniaka. Miód organiczny w misiowej ... Tadaaaaaaa! Tu wygląda przepraszam jakby ktoś zwymiotował i wiadomo czym mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.10.2018 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Normalny człowiek wie o "co chodzi". ps co to za tatar bez młodego jęczmienia? Tak więc bęc! Tadaaaaaaa!!!!! Natomiast to to już nawet nie wiem do czego przyrównać , wygląda jak zdechły i rozłożony Grinh fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2018 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Oczywiście tradycyjny banan i więcjej musztardy kieleckiej (Czeska 250gram). Tradycyjny tatar rewolucjonisty prawie gotowy. Brakuje organicznych cacao nibs cdn... Edytowane 23 Października 2018 przez Władca Przysmaków cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2018 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Czas na cacao. Tadaaaaaaaaaa! Nie ma to jak tradycyjny tatar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 23.10.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Tu wygląda przepraszam jakby ktoś zwymiotował i wiadomo czym mniej więcej Raczej autor osiągnął zamierzony skutek, skoro tak Ci się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2018 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Raczej autor osiągnął zamierzony skutek, skoro tak Ci się skojarzyło. Mniemam, iż to taka "wariacja" rewolucyjna tradycyjnego dania. Takie "przysmaki" konsumują jedynie wybrańcy "będący w zasięgu" ... ps - mnie spodobał się bardzo pomysł na "tatar z parówek" ... nie wiem tylko czy pies sąsiadów chciałby to jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 23.10.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Mniemam, iż to taka "wariacja" rewolucyjna tradycyjnego dania. Takie "przysmaki" konsumują jedynie wybrańcy "będący w zasięgu" ... ps - mnie spodobał się bardzo pomysł na "tatar z parówek" ... nie wiem tylko czy pies sąsiadów chciałby to jeść Pies sąsiadów , zdrowiem swojego psa nie zaryzykowałbyś? Bez obawy, pewnie by nie tknął, a jeśli nawet, przeżyłby. W przeciwieństwie do konsumenta w ludzkiej skórze, wśród znajomych nie znalazłbym amatora. Pomysł karkołomny i co najmniej odpychający. A jak podoba Ci się tatar z troci wędrownej? Osobiście uważam, że nie ma nic lepszego na tatar, nic nie dorówna tej delikatności i konsystencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2018 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Pies sąsiadów , zdrowiem swojego psa nie zaryzykowałbyś? Bez obawy, pewnie by nie tknął, a jeśli nawet, przeżyłby. W przeciwieństwie do konsumenta w ludzkiej skórze, wśród znajomych nie znalazłbym amatora. Pomysł karkołomny i co najmniej odpychający. A jak podoba Ci się tatar z troci wędrownej? Osobiście uważam, że nie ma nic lepszego na tatar, nic nie dorówna tej delikatności i konsystencji. Znam inne opinie wytrawnych spiningowców... tyle z Wisły. Edytowane 23 Października 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pies sąsiadów , zdrowiem swojego psa nie zaryzykowałbyś? Bez obawy, pewnie by nie tknął, a jeśli nawet, przeżyłby. W przeciwieństwie do konsumenta w ludzkiej skórze, wśród znajomych nie znalazłbym amatora. Pomysł karkołomny i co najmniej odpychający. A jak podoba Ci się tatar z troci wędrownej? Osobiście uważam, że nie ma nic lepszego na tatar, nic nie dorówna tej delikatności i konsystencji. Dałbym popróbować psu sąsiada gdyż mój odszedł był do krainy wiecznych łowów (ponadto mój parówek nie ruszał) Troć znam z Polski. Doskonała ryba (niestety tutaj gdzie mieszkam niedostępna) Bardzo dobry tatar można zrobić także z tuńczyka, niewiele gorszy z "soakeye" atlantyckiego z Alaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 23.10.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Dałbym popróbować psu sąsiada gdyż mój odszedł był do krainy wiecznych łowów (ponadto mój parówek nie ruszał) Troć znam z Polski. Doskonała ryba (niestety tutaj gdzie mieszkam niedostępna) Bardzo dobry tatar można zrobić także z tuńczyka, niewiele gorszy z "soakeye" atlantyckiego z Alaski Pawle starasz się być poprawny politycznie. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Tatar użytkownika noc, jest jak ten ogień do niespecjalnego "fajeru" z postu jaki umieściłem powyżej. ps elitarna ryba dla prawdziwego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2018 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Niech się don yellow drone sam ze sobą pojedynkuje ale bardzo spektakularny byłby pojedynek miszczów. Żółty kontra 60 latek.Moja amatorszczyzna spontaniczna przegrywa ale oni łoł!!!! dali by czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2018 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Niech się don yellow drone sam ze sobą pojedynkuje ale bardzo spektakularny byłby pojedynek miszczów. Żółty kontra 60 latek.Moja amatorszczyzna spontaniczna przegrywa ale oni łoł!!!! dali by czadu. Koncert życzeń i marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.10.2018 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Pies sąsiadów , zdrowiem swojego psa nie zaryzykowałbyś? Bez obawy, pewnie by nie tknął, a jeśli nawet, przeżyłby. W przeciwieństwie do konsumenta w ludzkiej skórze, wśród znajomych nie znalazłbym amatora. Pomysł karkołomny i co najmniej odpychający. A jak podoba Ci się tatar z troci wędrownej? Osobiście uważam, że nie ma nic lepszego na tatar, nic nie dorówna tej delikatności i konsystencji. Pokaż cwaniaku fotki tej troci chyba, że kupiłeś z hodowli. Czemu pyszna - bo łososiowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2018 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Pokaż cwaniaku fotki tej troci chyba, że kupiłeś z hodowli. Czemu pyszna - bo łososiowata. Tak racja czas ich łapać na czczych paplaninach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2018 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Koncert życzeń i marzenia Z tchórzami i pieniaczami się nie dyskutuje.Elektorat już ci niepotrzebny.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 24.10.2018 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Pokaż cwaniaku fotki tej troci chyba, że kupiłeś z hodowli. Czemu pyszna - bo łososiowata. Nie da się kupić troci wędrownej z hodowli, a co najwyżej od rybaków zastawiających sieci w morzu, przy ujściach rzek. Często z takim respektem traktujący minimalną odległość od ujścia rzeki, jak zeszłoroczny śnieg. Troci nie widziałeś? Jeśli tak, to spojrzyj na pstrąga potokowego, to prawie to samo. A w ogóle, to masz google, zdjęć znajdziesz co niemiara. Ryba zupełnie inna, niż paskudny, hodowlany pstrąg tęczowy, czy wręcz szkodliwy łosoś norweski-ryby karmione byle czym i szprycowane chemią i antybiotykami. Dziki, wolny łosoś bałtycki to zupełnie inna ryba, ten jest jak najbardziej ok. Masz rację, wszelkie łososiowate to zdrowie i smak, z wyjątkiem tych hodowanych-wiadomo czym karmionych. Dzisiaj jestem zajęty czymś innym w "wolnym czasie". Tradycyjna zupa szczawiowa, ze swojego ogródka szczaw (pięknie teraz urósł), seler, marchew i pietruszka. Zdrowo i smacznie. Na drugie danie piecze się jeszcze chwilę goleń jagnięca w czerwonym winie, z większą ilością czosnku i ziół. Do tego pieczone ziemniaki, cebula, cukinia, papryka. Dużo czasu zajmuje przygotowywanie takich dań, nie zawsze jest możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Z tchórzami i pieniaczami się nie dyskutuje.Elektorat już ci niepotrzebny.:cool: Gratuluję dobrego samopoczucia z racji odniesionego zwycięstwa w tym "pojedynku", poprzednim a także wszystkich następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.10.2018 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 O Jezu! Widzieliscie to chipsy z cukinii,z peklowanej słoninki a co ,frankfurterki , Topi kielbase i slonine w glebokim oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.