hero512 20.10.2018 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Witam do okola domu mam mnóstwo betonowych słópków ogrodzeniowych postawionych kiedyś kiedyś z białej najzwyklejszej cegły. Słupki są w dobrym stanie i nawet nie wymają zbytniego czyszczenia. Czym wykończyć te słupki aby były nowocześniejsze. Na początku myślałem o obklejeniu kamieniem dekoracyjnym ale zrezygnwałem. Teraz mam pomysł zaciągnąć je czymś i pomalować ewentualnie tynk ozdobny jakiś. Tylko zupełnie nie wiem jak sie do tego przybrać, chodzi o materiał. Od czego zacząć? Mam gołe słupki z cegły i co teraz dalej? Odrazu zaprwa tynkarska i do przodu czy gruntować czymś? Mysłe że dałbym rade sobie z tym poprostu nie bardzo wiem od czego zacząć a i efekt nie musi byc przesadnie pedantyczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts