PanRopuch 06.08.2002 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Chce zatrudnic kogos do wykopania rowow na posesji, chodzi o wymiane rur wodnych (a pozniej bede chcial podkopac sie wokol domu, odslaniajac fundamenty przed ociepleniem calosci). Nie orientujecie sie, jakie sa stawki za godzine w takich przypadkach? Wiem, ze trzeba placic nie za godzine, lecz "za dzielo", lecz po prostu chcialbym miec jakis przelicznik orientacyjny. Z gory dziekuje PS. Zupelnie zapomnialem, ze jest ta rubryka i powuzszy tekst umiescilem w dziale Wymiana doswiadczen ... przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.08.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 U mnie naprawdę niezły kopacz brał 5 zł/h, ale to dane z zeszłego roku. Bierze na godzinę, ale się nie obija i nie próbowałbym się z nim ścigać nawet jak dałby mi niezłe fory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 06.08.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 Do prostych prac nie jest potrzebny fachowiec, a więc ok. 6 zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 07.08.2002 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Bardzo dziekuje,teraz juz wiem, ze strasznie chciano ze mnie zedrzec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts