pesymista 22.10.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Mam problem z przeciągiem w starych oknach Sokółka u babci w domu. Chciałbym wymienić uszczelki. Są zamontowane jakieś stare na zszywki. Zauważyłem są tam dookoła okien otwory (widać na zdjęciu). Czy one może są do montażu uszczelek? Jakie kupić uszczelki do tych okien? Oraz czy jest jakaś możliwość regulacji takich okien? Niestety w firmie Sokółka nie otrzymałem żadnych informacji. Powiedzieli że oni zajmują się tylko montażem a nie serwisowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.10.2018 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Te okna to pamiętają PRL. Nie lepiej kupić choćby tanie okna plastikowe, które będą szczelne i będą miały zdecydowanie lepsze parametry termiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesymista 22.10.2018 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Chce doraźnie zrobić tylko na ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.10.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Tu nie bardzo jest co naprawiać czy regulować.Można próbować, ale to wymaga trochę "smykałki". Nie sposób to wytłumaczyć . Na szybko możesz kupić uszczelki w markecie. Jak szczeliny są nieduże, to "typE". Jak gdzieś jest duża dziura, to typ D. Ogolnie - ja bym nie przesadzał, b zbyt bogate uszczelki mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc. A doraznie - to raczej trzeba do pieca dołożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts