wielblad1313 22.10.2018 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 zależy mi na kanale z płyty wygłuszającej coś jak URSA AIR (taka bądź konkurencyjna) gdzie kupić? gdzie zamówić? gotowy kanał lub samą płytę do własnej zabudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroWy 22.10.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Ja brałem całą jedną płytę w Krakowie. Obdzwoniłem całe miasto i tylko jeden skład miał Urse Air na sztuki od ręki na stanie u siebie. Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielblad1313 23.10.2018 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Ja brałem całą jedną płytę w Krakowie. Obdzwoniłem całe miasto i tylko jeden skład miał Urse Air na sztuki od ręki na stanie u siebie. Namiary na priv. Kraków jest daleko od mojej wsi... mieszkam w tym większym Głogowie jakby co... czy można kupić gdzieś jedną taką płytę wysyłkowo???? i czy jest to opłacalne? a może gotowy kanał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroWy 23.10.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Szukaj po firmach usługowych z branży klima/wentylacja. Czasem zostaje im z większej inwestycji. Ogólnie towar małochodliwy w detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts