qwertykokos 23.10.2018 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) Witam. Mam dość nietypowe pytanie które dla wielu z was będzie pewnie wręcz śmieszne. Prosze podajcie jakiś patent na zakładanie profili cd 60 na skosy poddasza by ich nie uszkodzić oraz by nie uszkodzić wieszaków. Na ścianach mam profile ud 30. Na krokwiach średnio 4 grzybki na jeden profil. Grzybki przykręcone na dwa wkręty więc nie ruszają się. Najpierw wkładam profil cd w ud i chcę zapiąć na grzybki ale bez porządnego wygięcia profili nie jestem w stanie tego zrobić. Zwłaszcza na grzybki które są najbliżej profili UD. Macie jakiś patent a może ja to poprostu źle robię?Chyba że te cd mam za długie? Może musi być takiej długości by wszedł na max z jednej strony do ud a z drugiej wogóle i wtedy po zapięciu na grzybki wsówam w drugi profil ud? Edytowane 23 Października 2018 przez qwertykokos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts