kurtz 24.10.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Czy jest możliwe odwodnienie przestrzeni między profilem a szybami w oknie? Oznaczyłem to na zał zdjęciu. Dostało się tam trochę wody. Profil to Veka V90+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.10.2018 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 W tym miejscu powinny być wykonane otwory odwodnieniowe co nie oznacza że śladowe ilości wody a właściwie skroplonej pary wodnej nie pozostaną pa profilu A swoją drogą w czym Ci to przeszkadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 24.10.2018 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Mnie to nie przeszkadza, ale jakby nie było tam odwodnienia to ta woda by zamarzała, więc to może nie być zbyt dobre.A widziałem, że wpadło mi kilka kropel za ta uszczelkę przy szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts