MaciejK373 25.10.2018 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witajcie. Bardzo proszę o doradzenie. Kupuje dom pow ok 190 m2 Deweloper dał mi do wyboru dwa rekuperatory. Nie wiem który wybrać bo jestem zupełnie zielony w temacie. Do wyboru mam Thessla Green Air Pack 400 Home / Sterownik Panel Air ++ lub Zehnder ComfoAir Q350 PL VV Basic TR / Sterownik ComfoSwitch W domu jest już zrobiona instalacja tylko teraz chodzi sam zakup urządzenia. Proszę doradźcie który wybrać, bardzo proszę. Dziękuję , Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domkrakow 26.01.2019 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Również chętnie bym się dowiedziała, mam ten sam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szklara 30.01.2019 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Porównajcie ceny filtrów. jesteście z krk, będziecie je zmieniać co miesiąc, max co kwartał. Policzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszpawlik 09.08.2019 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Cześć,Czy możecie się podzielić informacją co wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts