Leonsjo 25.10.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witam,Szukałem podobnego tematu na forach i znalazłem jednak założony był wieki temu i mało z niego można wywnioskować.Na dachu mojego domu mam dachówke betonową. Dachówka ma już ponad 10 lat. Część dachówki jest brudna z widocznym mchem. Na wiosnę muszę szykować się na mycie ale rozważam też i malowanie.Znalazłem firmy, które zajmują się tym profesjonalnie lecz zastanawia mnie jakiego wyniku malowania powinienem się spodziewać.Proszę o opinię osób, które zdecydowały się na taki krok.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.10.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Tu akurat przydatne będzie powiedzenie: "częste mycie skraca życie". Jak malowanie to dobrą farbą do betonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts