kurtz 25.10.2018 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Znalazłem takie wężyki i rozbieżność cenowa jest spora od 13zł do 50zł. Czy macie jakieś doświadczenie co wybrać? https://www.karbowane.pl/wezyki-do-baterii-c-13.htmlhttp://as-gaz.pl/oferta/wezyki-do-baterii-stojacych-mix-flexhttps://www.lechar.com.pl/pl/categories/view/wezyki_do_baterii_stojacych-188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.10.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 No i co ? że znalazłeś a byłeś kiedyś w autokomisie ? wszystkie auta mają taką sama cenę? Do czego chcesz ten wężyk - bo tutaj zaproponowałeś i do wody i do gazu, z końcówkami do baterii stojących w mosiądzu i nie , ze stali nierdzewnej i austenitycznej. Wszytko zależy od jakości użytego materiału składu stali itp itd. Stal nierdzewna to ogólne pojecie materiału które "nie rdzewieje " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 25.10.2018 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 potrzebuje do baterii, żeby zastąpić wężyki gumowe, wszędzie podają tą sama stal 316L, to dobra stal, kwestia grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.10.2018 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Ta firma na M....x - ma tanie i sama je wykonuje z długich odcinków więc zapewne wie co robi a cena jest odpowiednia - sprawdź jakie Ci potrzeba i zamów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.10.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Ta firma na M....x - ma tanie i sama je wykonuje z długich odcinków więc zapewne wie co robi a cena jest odpowiednia - sprawdź jakie Ci potrzeba i zamów. A jak z trwałością takich wężyków? Używasz może ? Bo te zwykłe lubią strzelić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.10.2018 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 A jak z trwałością takich wężyków? Używasz może ? Bo te zwykłe lubią strzelić.... U mnie jest firma która takie robi, mają rurki w kręgach i zakuwają końcówki i długości jakie potrzeba. Firma jest typowo instalatorska ale solarów. Tak takie wężyki są bardzo trwałe i bezpieczne nie pękają, nie ruszają się przy poborze wody , nie rdzewieją , nie osadza się w nich kamień. Same zalety przy niewielkiej różnicy w cenie. Ja mam , korzystam więc mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 25.10.2018 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 grubość ścianki to tylko 0,2mm, ale przy dobrej stali nie powinno się nic dziać, mogłoby być trochę grubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.10.2018 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 U mnie jest firma która takie robi, mają rurki w kręgach i zakuwają końcówki i długości jakie potrzeba. Firma jest typowo instalatorska ale solarów. Tak takie wężyki są bardzo trwałe i bezpieczne nie pękają, nie ruszają się przy poborze wody , nie rdzewieją , nie osadza się w nich kamień. Same zalety przy niewielkiej różnicy w cenie. Ja mam , korzystam więc mogę polecić. Polecisz konkretngo producenta? Moze być na priw żeby nie było reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts