Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewanie podłogowe,jakie wybrać ?

b3tomek

Recommended Posts

Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy KAN.

Jesteśmy polskim producentem obecnym na międzynarodowym rynku instalacyjnym już od ponad 25 lat.

Specjalizujemy się w produkcji kompletnych rozwiązań do budowy wewnętrznych instalacji wody uzytkowej, CO oraz instalacji ogrzewania i chłodzenia płaszczyznowego.

Dostarczamy produkty produkowane w pełni w Polsce, objęte 10 letnią gwarancją.

Dla instalacji ogrzewania podłogowego oferujemy kilka rożnych rozwiązań technicznych, rury jednorodne PE-RT Blue Floor lub tzw. alupex-y + systemowe izolacje termiczne.

Cennik produktów, listę dystrybutorów oraz wszelkie materiały techniczne znajdują się na naszej stronie internetowej.

Pomagamy także przy doborze instalacji OP.

Co w takim razie wybrać ?

Wszystko tz rury pewnych firm do ogrzewania podłogowego . np P....o, G....i, U..r, byle nie alu/pex jak proponował wyżej to 3-do 4 stopni wyższy parametr aby uzyskać taki sam efekt.

Pozdrawiam

ten K t to chyba przedstawiciel mało wie, gada aby sprzedać.

Edytowane przez kaju

Wszystko tz rury pewnych firm do ogrzewania podłogowego . np P....o, G....i, U..r, byle nie alu/pex jak proponował wyżej to 3-do 4 stopni wyższy parametr aby uzyskać taki sam efekt.

Pozdrawiam

ten K t to chyba przedstawiciel mało wie, gada aby sprzedać.

Tak, masz rację. Ten "k" to mało wie. Ten "k..u".

Na rynku znajduje sie dość spory asortyment jeśli chodzi o przewodu do ogrzewania podłogowego. ceny od 1.30 do nawer 4.00 pln za mb.

Czy cena idzie z jakością w tym wypadku ?? jakie przewody do podłogówki polecicie ?

Ja mam podłogówkę i całe CO zrobione na KAN-therm, pochodzę z Białegostoku i tam jest to firma dominująca ( mają fabrykę w Kleosinie ). Wybrałem tą firmę bo ma dobre opinie, rozsądne ceny i produkuje w Polsce. Otrzymałem też od nich projekt instalacji, co pozwoliło mi zaoszczędzić pieniądze na robociźnie i materiale.