woan 26.10.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Cześć. Czy czyści się kominy systemowe? Mam system brata, ceramika coś koło 200mm. Fachman , który montował twierdzi,że to samoczyszczące są. Kominiarz mówi,że przy moim systemie palenia w sezonie w kozie po 2h dziennie to on na dach nie wchodzi bo nie ma sensu. Mówił,że jak się zarysuje ceramikę to może popękać. Co o tym sądzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.10.2018 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Jeden i drugi gada od rzeczy. Zacznij od sprawdzenia czy trzeba czyścić? Lusterko albo telefon w wyczystkę....Inspekcja kominiarska raz w roku bez względu na stan instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 28.10.2018 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Lusterkiem popatrzyłem i na moje oko lekki pył , który spadł na dół i muszę go wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts