beton1980 27.10.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Witam wszystkich, mój szanowny fachowiec od rekuperacji trochę mnie olał, gdy był potrzebny i przyszedł na budowę, gdy wod-kan, odkurzacz i elektryka zostały już położone.Teraz jest problem, bo trzeba by dużo więcej przeróbek robić, gdybym nie zdecydował się na płaską wersję rekuperatora pod sufitem w garażu.Pierwotnie miała być Thessla Green AirPack Home 850, ale płaskich o tych parametrach nie produkują. Dał mi do wyboru w mailu dwa modele: 1. LG LZ-H080GBA4 2. Frapol Onyx Sky 800. Co o nich można powiedzieć i czy to dużo gorszy sprzęt? Coś innego polecacie?Jak z hałasem i poborem prądu w tych modelach? Pytam, bo jestem totalnym laikiem i czytanie tabelek z tymi parametrami i tak niewiele mi daje. Jakieś sugestie? Dalsze pytania? Czekam z utęsknieniem na Wasze odpowiedzi, bo muszę za dwa tygodnie tynki kłaść, bo mam terminy dopięte. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts