kasia.bee 11.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 drodzy forumowicze! stworzyłam projekt kuchni i nie wyobrazam sobie, by moja kuchnia wyglądała inaczej.jedak mąz stwierdził, że musze zmienić ustawienie lodówki, gdyż w tym miejscu w którym sobie wymyśliłam jest komin. Czy lodówka rzeczywiście nie może stać na ścianie z kominem? Czy znacie jakieś sposoby izolacji, aby ten komin nie był ciepły i tym samym można by tam postawić lodówkę? Z gory dziekuje za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 17.10.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Mój mąż mówi, że można zaizolować ścianę kominową, by nie oddawała ciepła, bo jest to niekorzystne dla lodówki a także powoduje większe zużycie prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia.bee 19.10.2004 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Dziekuje! Może teraz mi ktoś podpowie, czy wystarczy izolacja płytą g-k? Nie znam się na tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.10.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witaj! Mój nieoceniony mąż mówi, że płyta g-k to za mało. Do ściany z kominem wełna 5 cm i na to płyta g-k. Chyba może też być styropian, ale to jest gorsze rozwiązanie, bo szybko się utlenia, w razie awarii komina jest palny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia.bee 20.10.2004 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Marzanna rzeczywiście Twój mąż jest nieoceniony Dziekuje Wam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziomek 22.10.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 a czy przytym kominie nie jest przy okazji wentylacja to co z kuchenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts