Mario999 29.10.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mam świeżo pomalowane ściany na których przed położeniem farby była robiona gładź. Czy nakładanie farby na gładź powinna powodować powstawanie takiej struktury jak na dodanym zdjęciu? Czy ta struktura może być spowodowana nieprawidłowym nanoszeniem farby lub jej złym przygotowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 29.10.2018 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Na tych zdjęciach nic nie widać, są za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario999 30.10.2018 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Faktycznie, przepraszam. Poniżej przesyłam link do lepszych zdjęćhttps://drive.google.com/open?id=1xWBIl13tUYWElcHvfdVKpijnz9nG4Ibu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mku7i 30.10.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Jakiego wałka używałeś ? Z krótkim włosiem ? Wygląda jakbyś użył wałka z dłuższym włosiem który zostawił fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 30.10.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Jaka jest struktura przede wszystkim zależy od narzedzie jakim była nakładana farba: agregat, pędzel, wałek (rodzaj materiału i długość włosia - wybór jest spory). Na fotce faktura wygląda dość grubo - też bym obstawiał, że to efekt wałka z długim włosiem. Osobiście podoba mi się delikatniejsza faktura, ale pomijając kwestie indywidualnej estetyki, na fotkach nie wygląda, żeby ściany były pomalowane niewłaściwie. Edytowane 30 Października 2018 przez maaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario999 30.10.2018 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Dziękuję, przydatne informacje.Ogólnie, lekka faktura jest fajna ale u mnie nie jest ona równomierna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts