bartekwt 29.10.2018 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witam wszystkich.Zakupiłem dom typu "gierek" tudzież kwadraciak.Planuję obecnie remont.Wychodzę z założenia, że nigdy nie zrobię z niego "nowego, nowoczesnego technologicznie domu", ale chciałbym chociaż doprowadzić go do przyzwoitego stanu. W chwili obecnej zastanawiam się co zrobić z posadzką. Na betonowym stropie pod wylewką mam warstwę sypkiego żwiru. Radziłem się kilku " fachowców" i zadania są podzielone. Czy rozbijać posadzkę, pozbyć się tego żwiru i wylewac na nowo? Czy zostawić tak jak jest? Chętnie poslucham wszelkich wartościowych porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorro128 30.10.2018 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 A w jakim stanie jest posadzka?Jeżeli jest równa,twarda bez ubytków,nie ma głuchych miejsc itd. to niech zostanie.Natomiast jak jest spękana,krzywa,słaba...to do wywalenia razem z podłożem,jakieś zdjęcia pomogłyby ocenić sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts