krystian_87 30.10.2018 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 witam wszystkich i przepraszam jeśli temat już był , niedawno zmieniłem dach , na poddaszu jest jeden pokój , w przyszłości będę chciał zrobić jeszcze kilka pomieszczeń tam , problem polega na tym że nie wiem jak ocieplić wełną nad tym pokojem który już stoi dodam że jętki są około 60 cm nad nim. Proszę was o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.10.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Bieda-domek kryty watą?Po co? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian_87 30.10.2018 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 chcę ocieplić całe poddasze do poziomu jętek , problemem jest dla mnie to jak mam to zrobić na tym pokoju który już jest , poddasze będzie użytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.10.2018 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Zostaje... czytać, czytać, czytać... Myślałeś o natrysku piany PUR?Jest SZCZELNA.Termoizolacja = grubość. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian_87 31.10.2018 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Właśnie wołał bym wełnę myślałem o 30 cm , jeśli będę się trzymał Jetek to nad tym pokojem będzie pusta przestrzeń czy to będzie przeszkadzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.10.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Jesteś kolejnym przypadkiem budowlańca, który KAŻE NATURZE działać tak, jakbyś Ty wolał!Możesz, ale to zwykle bardzo drogo kosztuje!Idziesz w te koszta? Przemyśl jakie procesy (wymiany termicznej z otoczeniem) chcesz tam uruchomić, jakie działają i jakie chcesz zatrzymać.Potem będzie łatwiej zdecydować czym i jak to wykonać. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian_87 31.10.2018 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 wełne mam już kupioną ..więc już raczej nic nie zmienię , jeśli się znasz na izolacji to podpowiedz jak mam to zrobić nad tym pokojem który już jest na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian_87 02.11.2018 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nie znajdę tu pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts