peper0 30.10.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Heja Mój architekt twierdzi, że ma ważne uprawnienia. Przysłał mi skan. Gdzieś wygrzebałem jego numer członkowski. Próbowałem go znaleźć na liście: https://extranet.iarp.pl/lista/ ale nie ma. Jest dzura w miejscu, gdzie powinien się znajdować wg. numeru. Po imieniu i nazwisku też nie mogę go znaleźć. Czy jest możliwe, że nie ma go na liście bo np. nie zezwolił na podanie danych osobowych albo z innych (nieszkodliwych) powodów? Czy może jednoznacznie oznacza to, że nie posiada obecnie ważnych uprawnień (oraz ubezpiecznia itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.10.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Uprawnienia są ważne bezterminowo.Uprawnienie pewnie ma (chyba że został pozbawiony) ale może tylko nie płaci składek.Czyli nie może firmować projektów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.10.2018 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 NIe ma opłaconej izby na dany rok ............nie może nic podpisać, Tzn podpisać może ale to urzędy zakwestionują. Do każdego podpisu daje się kopie uprawnień i aktualna izbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts