Janusz 06.08.2002 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2002 mam pytanie,który z środków wybrać do impregnacji drewna na dach.Dzięki za karzde sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 07.08.2002 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Ja używałem preparatu solnego DEIMOS do malowania niewidocznych elementów konstrukcji i rozpuszczalnikowego Drewnochrona na elementy widoczne i podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 07.08.2002 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Ja używałem Impregnatu do konstukcji drewnianych firmy Cuprinol (obecnie Dulux) do więźby a lakierobejcy Duluxa do podbitki. Dobre, choć nie najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts