Karpowka 02.11.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Witam! Dzisiaj zauważyłam, że na gipsie na poddaszu zaczęły pojawiać się pęknięcia. Gipsowanie na poddaszu było wykonane w styczniu 2018, na dole w kwietniu. Góra zimą podczas gipsowania była grzana "sztucznie", ponieważ w domu nie jest jeszcze palone. Gips wysychał normalnie, tynki były położone dużo dużo dużo wcześniej, więc na pewno również były suche. Pęknięcia występują na łączeniach, jak na razie na parterze nie zauważyłam takich problemów. Czy pęknięcia są winą nieogrzewania, czy też fachowcy coś zepsuli? W maju 2019 jestem z nimi umówiona na malowanie, domyślam się, że farba nie zakryje tych pęknięć. Przy okazji, w domu nie ma jeszcze grzejników. Gips da sobie radę zimą, czy powinnam tam dogrzewać? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie wiem, czy powinnam to reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts