kingapodloga200 02.11.2018 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Witam, Wstawili mi dopiero okna Avante, 3 szybowe Arkada. Na zdjęciu w każdym oknie na dole, jest szpara na łączeniach, załącznik w zdjęciach. Przykładając palec czuć jak by powietrze. Monter nam powiedział że nie powinno tak być. Czuć również jak by zapach jakiegoś gazu, przykładając nos do szpary... Mąż po powrocie z pracy po montażu okien od razu zareagował że czuć zapach gazu w pomieszczeniu. Odnoszę również wrażenie że przez okna słychać znacznie więcej niż przez stare plastyki. Przy ostatniej wielkiej ulewia, zebrało mi się trochę wody w rowkach ram na dole jak otworzysz okno. Boję się że gdy przyjdzie serwisant, zaklei nam na sztukę dziurę i tak sprawa się zakończy. dziękuje bardzo za pomoc, koszta wymiany był dla nas olbrzymi pozdrawiam Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.11.2018 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nawet na tym zdjęciu ze zbliżeniem widać dziurę (prześwituje jasność - Większe zdjęcie chyba pokazuje okno jednodzielne z pionową porzeczką. Wygląda że jest to słabo skręcone, nieuszczelnione. Myślę że dobry i dociekliwy monter by to sam szybko poprawił. Serwisant nie będzie miał z tym problemu - tu nie ma sie co obawiać o naprawę. Co do gazu.. to zapach świeżego plastikowego okna. Z czasem się unormuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 03.11.2018 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Co do gazu.. to zapach świeżego plastikowego okna. Z czasem się unormuje. Wracałem wczoraj pod wieczór trasą S5. Słonko pięknie zachodziło, zapadał zmierzch, a mijając przydrożne wsie i miasteczka miałem wrażenie, że okolicę spowija delikatna mgiełka. Ok, powiadam sobie, dzień był piękny, robi się chłodno po ciepłym dniu, więc może pojawić się mgła. Byłoby uroczo, jak to o tej porze dnia bywa, gdyby nie smród dymu i spalenizny wciskający się do kabiny auta przez nawiewy powietrza. Z tym gazem może być podobnie. Przez nieszczelności okna powietrze infiltruje i... truje. Taki mamy klimat. Brawo My! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts