APCM 06.11.2018 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 (edytowane) Jeśli mogę prosić, to chętnie przyjmę uwagi, co do rozmieszczenia mebli we wnętrzach, ewentualnie minimalne przestawienie ścian wewnętrznych. Bryła zostaje taka jak jest, wraz z oknami. Samo usytuowanie pomieszczeń, jest dla mnie optymalne, a informacje dlaczego tak, a nie inaczej, to można by elaborat napisać. Skorygowałem trochę układ, dodałem kilka centymetrów w pokojach dla dzieci, kosztem pom. gospodarczego i minimalnie salonu. Może jeszcze wizja tego czego nie widać na rzucie. Wiatrołap szafy po sufit, to co jest w środku to będzie siedzisko. Na przeciwległej ścianie duże lustro i miejsce na wieszak. W kuchni na ścianie bocznej meble w zabudowie po sam sufit z wbudowaną lodówką, piekarnikiem, mikrofalą. W łazience wanna wolnostojąca, widoczna wnęka na WC podwieszany, a nad nim szafa po sufit, dodatkowo jest to miejsce, gdzie będzie jedna z dwóch wywiewek kanalizacyjnych. W małej łazience kabina typu walk-in, czyli właściwie sama szyba 90cm. Nie wyobrażamy sobie sytuacji aby nie było 2 łazienek (jedna z wanna druga z prysznicem), ten kto ma 3 kobiety w domu wie o co chodzi. Pomieszczenie gospodarcze jest w tym miejscu a nie innym z kilku powodów m.in. gaz z wyrzutem bocznym przez ścianę. Obowiązkowe drzwi, gdyż będę tam trzymał rower (trenuję kolarstwo). W tym pomieszczeni będzie również właz na poddasze nieużytkowe, gdzie będziemy trzymać wszystkie pierdoły. Edytowane 6 Listopada 2018 przez APCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts