paulaax3 03.11.2018 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Witam. Mam pytanie odnośnie umiejscowienia gniazd do TV - chciałabym zawiesić go na ścianie, podłączony będzie do naziemnej TV. Pod nim nie będzie żadnej półki ani szafki - jest to sypialnia i nie ma po prostu miejsca, bo przejście przy łóżku jest zbyt wąskie. Problem polega na tym, że jeśli gniazda zasilania i RTV/SAT umieszczone zostaną na standardowej wysokości 30cm od podłogi to nawet jak ukryję kable w ścianie to gniazda będą widoczne bo nie zasłoni ich żadna półka. Czy jest jakaś możliwość umiejscowienia tych gniazd bezpośrednio za TV? Jak jest to rozwiązywane np. w hotelach? Tam również nie ma żadnej półki ani widocznych kabli - tylko ściana i TV. Czy jest jakiś specjalny typ uchwytów na TV, który to umożliwia? Czy jest mi w stanie ktoś doradzić jak to rozwiązać? Będę wdzięczna za każdą radę. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2018 przez paulaax3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prescot 05.11.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Normalnie przenosisz gniazda SAT za telewizor. Wykuwasz w ścianie korytko kładziesz kable i montujesz gniazdo na wysokości telewizora. Nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulaax3 05.11.2018 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Myślałam, że grubość wtyczek uniemożliwi potem zawieszenie tam TV. Dziękuję w takim razie za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts