arek331 04.11.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witajcie. "Fachowcy" zalali mi betonem b20 szalunki tylko wg mnie zrobili to niechlujnie, a to dlatego że wierzch ostatniego bloczka nie jest po całości równy tylko posiada miejscami wyraźne nierówności. Pytanie moje brzmi co można teraz z tym zrobić? Da się to jeszcze jakoś wyrównać? Obawiam się że bez tego ściany domu nie będą leżeć tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 04.11.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Foty daj, wszystko zależy od stopnia tej nierówności. Zawsze możesz szlifierka z tarczą garnkową to potraktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek331 05.11.2018 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Może przesadzam trochę, ale jest kilka miejsc co mnie lekko niepokoją. Oto one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 06.11.2018 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 troche krzywo, murzarz bedzie miał problem z warstwą bloczków itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.11.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Bez przesady.Powinni zrobić lepiej ale nie jest aż tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek331 06.11.2018 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Jak ocieplą ściany XPS-em to może uda się je wyrównać jakąś mocną zaprawą i później na to papę i bloczki? Można powiedzieć, że to są 3 miejsca takie najgorsze, pozostała ściana jest wg mnie na akceptowalnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts