adiamo 04.11.2018 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam , od 4 lat jestem posiadaczem pompy IVT HA C9. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, ale:chcielibyśmy przejść na taryfę g12, niestety sterownik pompy nie pozwala ustawić więcej niż 1 przedziału na dobe.Pytanie do posiadaczy podobnych urządzeń jak rozwiązać tą sprawę?Widziałem gdzieś wpisy o zewnętrznych programatorach.Niestety nie bardzo wiem jak to działa.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaseb 04.11.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Przejdź na G12 a jeszcze lepiej G12w i grzej tak, jak do tej pory. Oszczędności są nieuniknione w porównaniu do G11. Ja grzeję bez reżimu taryfowego i w miesiącach przejściowych (wrzesień-październik) wychodzi mi ok 40-42 gr za kWh, a w miesiącach zimowych 46-48 gr za kWh. Od początku zakładałem, że nie będę grzał tylko w T2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts