Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam i proszę o opinie w kwestii pokrycia dach.

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich,

To mój pierwszy wpis na tym forum, więc na wstępie chciałem się przywitać. Forum przeglądam od bardzo dawna, aczkolwiek dopiero postanowiłem dołączyć.

Tak prawdę mówiąc, to postanowiłem dołączyć „na dobre” ponieważ jestem ciekawy Waszej opini na temat jakości wykonania dotychczasowych prac przez dekarzy, którzy robią właśnie dach w Naszym nowym domu.... Dodam, że nie jestem fachowcem jeśli chodzi o budowlankę ogólnie. Coś tam wiem, z właśnie miedzy innymi tego forum, coś tam w życiu remontowałem kilka razy, a po raz pierwszy buduje od podstaw.... Chciałbym żebyście wyrazili swoje opinie, mnie kilka rzeczy zaniepokoiło niestety i dlatego potrzebuje to skonsultować.

Spróbuje załączyć kilka zdjęć, które wykonałem dzisiaj na budowie i.... mam nadzieje na „rozkręcenie” się tematu w mojej sprawie :)

Kwestie, które mnie nurtują to:

• Nierówno(według mnie) ułożone gąsiory
  • Dachówki nie schodzą się ze sobą w wielu miejscach(sterczą).
  • Dziwne podcięcia gąsiorów - fot. nr.1
  • Ogólna estetyka pokrycia.

Proszę o opinie:

IMG-2152.jpg

IMG-2153.jpg

IMG-2155.jpg

IMG-2156.jpg

IMG-2161.jpg

Edytowane przez tdl-global
Dodanie foto