michal.w 04.11.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam,chciałbym odnowić studenckie mieszkanie niskim kosztem. Zamierzam na jedną ze ścian w przedpokoju nałożyć surowy beton. Ktoś ma doświadczenie w kwestii nakładania betonu ale zrobionego przez siebie? Mam na myśli, np. mieszankę kleju do płytek z wylewką betonową? (pamiętam o gruntowaniu:) ) Drugi pomysł to nałożenie takiej mieszanki na ścianę przy kabinie prysznicowej. Jest sens nakładania betonu na stare płytki ceramiczne? Nie odpadnie taki tynk z płytek? Oraz chyba trzeba także jakoś zabezpieczyć lakierem beton przed kontaktem z wodą? Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 04.11.2018 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 tanim kosztem to może wapno i pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.11.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam, chciałbym odnowić studenckie mieszkanie niskim kosztem. Zamierzam na jedną ze ścian w przedpokoju nałożyć surowy beton. Ktoś ma doświadczenie w kwestii nakładania betonu ale zrobionego przez siebie? Mam na myśli, np. mieszankę kleju do płytek z wylewką betonową? (pamiętam o gruntowaniu:) ) Drugi pomysł to nałożenie takiej mieszanki na ścianę przy kabinie prysznicowej. Jest sens nakładania betonu na stare płytki ceramiczne? Nie odpadnie taki tynk z płytek? Oraz chyba trzeba także jakoś zabezpieczyć lakierem beton przed kontaktem z wodą? Z góry dzięki i pozdrawiam! Zgaduje ze nie studiujesz budownictwa bo takich bzdur dawno nie czytałem. Poczytaj co to jest beton. Dlaczego chcesz zepsuć komuś mieszkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts