lukasz921 05.11.2018 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Witam, Mam wykonywaną instalację elektryczną i włącznik do światła wypadł na kominie systemowym , 2 wloty wentylacyjne i wklad ceramiczny. I akurat w tych kanalach wentylacyjnych w jednym miejscu zostala osadzona puszka a scianka zostala cala przewiercona ? Czy jest to poprawne ? Na pewno we wkładzie ceramicznym nie ale w kanalach wentylacyjnych ? Zostawic to czy przerabiac ? Jeszcze jestem ciekawy jak do tej puszki beda dostarczonje przewody ale mam nadzieje ze nie po tych kanalach went. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 05.11.2018 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Niestety, nie jest poprawnie.Informacji na ten temat jest w necie sporo. Zapodaj hasło prowadzenie instalacji w kanałach wentylacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts