xmadzikosx 06.11.2018 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Witam, mam problem z ramą okienną. Rama została przypalona ze względu na postawione przed nią lusterko. Czy istnieje możliwość wymiany samej ramy okiennej czy jej części? Czy konieczne jest zamówienie u producenta, który produkował dane okno?Przyznam, że nie mam pojęcia o budowie okien i kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2018 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 mocno masz przypaloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.11.2018 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Białe czy kolor ?Nie wymienia się kawałków oscieznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmadzikosx 06.11.2018 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2018 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Oj to sporo! Miałem znacznie mniejsze wypalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.11.2018 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 To?Pikuś Papier ścierny Szpachla do PVCCosmofen celem wyrównania i polerkiSpecjalne mleczko do konserwacji PVC by wyblyszczyc lepiej od CosmofenuI masz nowe oknoSerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.11.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Ja używałem kamienia stożkowego na wiertarce, papieru ściernego bardzo drobnego i białego Cifa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 06.11.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 I to wszystko z powodu lusterka? Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.11.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Też jestem w szoku. TO jest uszkodzone skrzydło. Da sie je wymienić o ile producent istnieje bo to on najlepiej to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmadzikosx 08.11.2018 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Spróbuję opcji z papierem ściernym i szpachlą. Jeśli to nie pomoże, będę szukać producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 09.11.2018 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Lustro ? Sam taką krzywdę sobie zrobiłeś czy wykonawcy się tak tłumaczą ?To jest spalone PVC i to liniowo Prędzej ktoś palnikiem załatwił niż lustrem bo nie wierzę w to, że słońce odbijając się od lustra podgrzało BIAŁE PVC do temperatury zapłonu tworzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmadzikosx 09.11.2018 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Sama sobie zrobiłam, nie potrafię znaleźć innej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 09.11.2018 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 PVC staje się plastyczne w temp. ponad 250 stopni do zapłonu potrzeba jeszcze większejNa pewno nie jest to wynik pozostawienia lusterka W sumie bez znaczeniaNaprawa może być bardziej kłopotliwa gdyż wydaje mi się że pierwsza ścianka profilu cała będzie zwęglona bo tworzywo nie pali się tylko powierzchniowoLepiej zacznij szukać producenta Twoich okien bądź nazwę profilu - skrzydło do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts