elektryk11 21.05.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Oż kurde.. to budowa MUSI być ogrodzona? I to z czterech stron? Aeś mnie karin zaskoczyła... Co prawda jeszcze nie rozpoczęliśmy kopaniny, ale nie planwałem ogradzać działki terz, tylko po skończeniu stanu surowego... poproszę o komentarz pozdrawiam Gerion Teren budowy musi być zabezpieczony-Prawo budowlane(obowiązek kierownika budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 22.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 (obowiązek kierownika budowy) jesli kierownik budowy pracuje za calosc w kwocie 1000 pln to zapewne nie uczyni twojej budowy nawet najtanszym ogrodzeniem.wystarczy ze wpisze w dzienniku budowy ze nie otrzymal od inwestora srodkow finansowych na takowy cel i po ptakach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 03.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Z moim kierownikiem budowy ustalilismy wynagrodzenie o wysokosci 1000zl. Wiem, ze to czlowiek posiadajacy wszystkie kwalifikacje i bardzo uczciwy. Dostalismy jego namiar od znajomego i mimo, ze mieszka w Markach zgodzil sie do kilku prosbach dojezdzac na Wiazowna by dopilnowac nasza budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witam , mam pytanie Czy niezbedny jest kierownik budowy czy inspektor nadzoru ?a moze to to samo, naprawde nie mam pojeciachodzi mi o to kogo bede musiala zatrudnic?dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 04.06.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 bede musiala zatrudnic? dziekuje zatrudniasz kierownika budowy a inspektora tylko wtedy jesli dodatkowo chcesz lub jest wyznaczony w pozwoleniu na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 04.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Prawdziwy kierownik nie wzial nic, a osoba nadzorujaca to moj krewny ktory w budownictwie siedzi od...urodzenia. Koszt....pewnie cos sobie wypijemy na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 02.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 My się umówliśmy z kierownikiem na 1500 za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ackj 06.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 w moim mieście, ok 30 tyś, kierownik chce za dom 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts