magi 11.10.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ze względu na ograniczone środki finansowe muszę zostać ze starymi meblami kuchennymi. Chciałabym je odnowić. Czy ktoś to robił sam? Może macie jakieś pomysły. Tak naprawdę nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 11.10.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Hejka Magi Pomysłów to jest tysiące - tylko trzeba wiedzieć co się lubi .... Możesz przecież je tylko pomalować , okleić zwykła okleiną , obić drewnem , obłożyć siatką , przykryć stalową blachą .... no , naprawdę wystarczy tylko uwolnić wyobrażnię .... pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.10.2004 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Tak wiem tylko ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Mam stare meble i fronty są zaokrąglone po bokach a teraz chciałabym obić drewnem a jak się nie da to pomalować. Szkopuł w tym, że one są zielone tzn fronty są zielone a reszta brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts