Data1929 10.11.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Witam wszystkich. Sprawa wygląda tak. Chciałbym, się dowiedzieć czy dana działka jest budowlana, na zdjęciach działka nr 1 Sprawdzałem szybciej tematy, powinienem sprawdzić MPZP. Nie mam teraz takiej możliwości, jestem po za granicami kraju. Co sprawdziłem to jest na tą działkę MPZP oto niektóre ustalenia co do warunków zabudowy: -od 0m do 6m od terenów komunikacyjnych- jak na rysunku planu, - procent powierzchni zabudowy w stosunku do powierzchni działki budowlanej – maks. 30%, - intensywność zabudowy– minimalnie - 0, maksymalnie – 1,6, - dopuszcza się łączenia i podziały nieruchomości, przy czym wskazane jest zachowanie historycznego przebiegu granic geodezyjnych działek, - minimalna wielkość nowowydzielonej działki budowlanej – 1000m2, - maksymalna wysokość 10m, poziom posadowienia parteru ok. 0,6m - dach dwuspadowy symetryczny lub wielospadowy, pokryty dowolnym materiałem w odcieniach czerwieni, brązów, grafitu, o kącie pochylenia połaci dachowej od 30o do 50o itd... Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 10.11.2018 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts