Mati78 10.11.2018 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 WitamJaki jest koszt za metr 2 położenia ocieplenia w waszych stronach?.Przyklejenie styropianiu, siatka i zatarcie bez materiału tylko sama robocina.mi gosc powiedział 40zł za metr (wielkopolska) nie wiem czy to duzo czy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 11.11.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 40zł to aż podejrzanie tanio Jeśli widziałeś ich robotę (najlepiej wszystkie etapy po kolei) i nie masz zastrzeżeń to nic tylko brać. Ja jak obejrzałem efekty pracy dwóch ekip po 45zł/m2 to przykleilem sam a do struktury wziąłem inną ekipę - za strukturę płaciłem 20zł, całość brali 65zł ale nie mieli mocy przerobowych w akceptowalnym dla mnie terminie. Też Wielkopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 12.11.2018 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Ja znam ekipy w wielkopolsce co robią na gotowo z tynkiem za 40 zł m2 i podejrzewam ,że lepiej niż te ekipy co biorą 100zł. Bo ci co robią to doświadczeni fachowcy co wiele lat pracowali za marne pieniądze u "szefa" postanowili odejść i pracować sami na siebie i mimo że kasują tak mało to i tak zarabiają więcej niż wcześniej.A te firmy co biorą dużo za metr wcale nie robią dobrze ,bo od dawna mają problem z pracownikami .Wiem coś na ten temat ,znajomy ma firmę zajmującą się dociepleniami i od dawna nie ma pracowników ,aktualnie ma 3 ukraińców z przyuczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 12.11.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Znam ten temat, dwóch gości odeszło i założyli własną działalność przez dwa lata ZUS po 500zł za metr biorą ok 40zł i im się to opłaca niż praca szefa.Roboty mają od zaje..., dobrze robiąMałopolskaKumpel w styczniu wyjeżdża do Belgii na początek 13e na godzinę, w Polsce robi ale za 18zł.Nowi do przyuczenia po pół roku się zwijają, szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts