DarekS4 11.11.2018 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Cześć zacząłem wczoraj robić ściankę działowa GK poddasza. Poddasze ma wymiar 10mx8m. Tam gdzie jest to 8m użytkowe jest tylko pół bo potem jest za nisko. dodatkowo środek podpierają 4 słupy drewniane które będzie widać a w zdłó tego środka będzie ściana działowa z GK 75mm. I teraz tak szkoda mi zamykac na stałe tej połowy bo przydałaby się na graciarnie. I zastanawiam się nie dałoby się zrobić z profili lub jakiś kątowników alumiowych rame z zawiasami a z drugiej strony jakiś zawias tipon i żeby ta ścianka mi się uchylała. wymiar tej ścianki 170wy i ok 2m dł. Próbuję coś wykombinować może ktoś coś widział podobnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekS4 12.11.2018 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 nikt nic nie doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts