adrian1989 11.11.2018 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Witam wszystkich,przez pewien czas zastanawiam się gdzie najlepiej w Łodzi (bądź bliskich okolicach) kupić działkę (jakieś 1500-2000m2) i postawić dom. Po prostu uciec z blokowisk i spokojnie zamieszkać. Otóż rozważam dwie lokalizacje. Łódź - Kalonka (wraz z innymi pobliskimi miejscowościami) bądź Łódź - Józefów (okolice Kolumny i Rzgowskiej). Zdaje sobie sprawę że budując się w tych rejonach będę już uwiązany do auta, na MPK ciężko będzie liczyć. Zależy mi jednak na zamieszkaniu w spokojnej okolicy z "relatywnie" dobrym dojazdem do centrum Łodzi. Czy ktoś z forumowiczów mógł by się podzielić swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję za sugestie i porady. Pozdrawiam,Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.11.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 To zupełnie nie mój rejon Polski, ale z doświadczenia podpowiem, że lokalne grupy działające na facebooku są bardzo cennym źródłem informacji. Polecam poszukać i tam zapytać. Na forum wbrew pozorom (oczywiście relatywnie) mało osób się udziela aktywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts